29 Ekim 2008 Çarşamba

" Türkmenköy 1-0 Binatlı "

KENDİ EVİNDE DE KAZANIYOR... İlk hafta deplasmanda TOL’u yenen Türkmenköy,Birnci Lig’de kendi sahasında oynadığı ilk maçı da Hasan Aksoy’un golü ile kazanmasını bildi

HAKEMLER: Fehim Dayı (6), Ali Orçan (6) , Murat Gökçe (6)
TÜRKM ENKÖY: Devrim (6), Güngör (7) Kaan (7), Mustafa Tekpınar (6), Can (7), Gerard (6), Evren (6) (Dk.73 Kamil (5)), Tabi(4), Hasan Aksoy (8), William (7), Özkan (6)
BİNATLI: Emre (6), Erhan (5), Buğra ((5), Runie (6), Erol (5), Arif (6), Willam (6), Diago (6), Ertuğ (5), Emmanuel Pajo (?) Erhan (5)
GOL: Dk:56 Hasan Aksoy (Türkmenköy).

Türk Bankası 1’nci Ligi’nin ikinci haftasında Türkmenköy, Binatlı’’yı 1-0 yendi. 10’uncu 27’nci dakikada, M. Tekpınar’ın rakibi Emanuel’e yaptığı faul sonrasında hakemin düdüğüne rağmen, yerde yatan rakibine tekme atan Emanuel direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve takımı Binatlı’yı 10 kişi bıraktı.

Maçtan Dakikalar;

0-15
12.dakikada Diago Santos'un uzaktan attığı şutu Devrim elinden kaçırdı. Williem elinden kaçırdı. Kaleye atılan şut öncesinde Williem'in ofsaytta olduğunu belirten yan hakem doğru bir kararla golün geçersiz olduğuna kanaat getirdi.
16-30
27'nci dakikada, Mustafa Tekpınar'ın rakibi Emmanuel Pajo'ya yaptığı faul sonrasında hakemin düdüğüne rağmen, yerde yatan rakibine dirsek atan Pajo, direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve takımı Binatlı'yı 10 kişi bıraktı.
31-45
39.dakikada, Tabi'nin köşe atışında defansa çarpan top yan ağlardan kale içerisine girdi, orta hakem Fehmi Dayı oyunu korner ile devam ettirdi. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
46-60
56'ncı dakikada, gelişen Türkmenköy atağında Gerhard'ın pasında topla buluşan Hasan Aksoy, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu boş kaleye göndererek Türkmenköy'ü 1-0 öne geçirdi.
61-75
64'üncü dakikada, Türkmenköy atağında Tabi'nin pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Evren'in vuruşunda kaleci Emre gole izin vermedi.
75-90
84.dakikada, Niyazi'ye faul yapan Türkmenköy'lü Tabi, ikinci sarı kartını gördü ve kartın rengi kırmızıya dönüştüğünden oyun dışı kaldı.

Antrenörler ne dedi?

Eralp Şerifoğlu (Türkmenköy Teknik Direktörü)
Bugün maça gelenler güzel bir maç izledi. İlk 10 dakikada bulduğumuz iki net pozisyonu değerlendiremeyince sıkıntıya girdik. Bana göre maçın dönüm noktası Binatlı'dan Pajo'nun kırmızı kart görmesi idi. Kırmızı karttan sonra rakibimizin üzerine gitmeye başladık ve bulduğumuz golle de maçı kazanmasını bildik. Tabi'nin gördüğü kırmızı kart sonrasında son bölümde biraz sıkıntı çektik. Kazandığımız için mutluyuz.

Ahmet Soğukpınar (Miyo) (Binatlı Antrenörü)
Maçın ilk bölümlerinde sahada 10 kişi kalınca sıkıntı yaşadık. Rakibimiz iyi bir takım. Bizim 10 kişi kaldığımızı görünce üzerimize yüklendiler. 10 kişi ile iyi mücadele ettiğimizi ve direndiğimizi düşünüyorum. Pajo bizim için önemli bir oyuncu idi. Onun atılması planlarımızı bozdu. 10 kişi kalmasaydık maç böyle olmayacaktı üzgünüz.

(Kaynak: Yenidüzen, Kıbrıs Gazetesi)

Hiç yorum yok: