11 Ekim 2008 Cumartesi

" Gençlerin Kurtuluş Savaşı.."

Bu sezon 1. Lig Gençler Ligi'nde mücadele edecek olan Türkmenköy genç takımında geçtiğimiz akşam şok bir gelişme yaşandı.Türkmenköy gençlerini çalıştıran İbrahim Özmanevra(Kurtuluş) yönetimle arasında karşıt görüşler olması ve genç takıma yeterince ilgi gösterilmemesi nedeniyle görevini bıraktığını açıkladı.
Kurtuluş yaptığı açıklamada; sezon başında yönetime bazı şartlar koyduğunu, yönetiminde bu şartları kabul ettiğini, ancak uygulamaya geçirmediğini belirtti.Kurtuluş tek amacının yıllardır gerekli ilgiyi bulamayan gençlerin hakkını aramak ve gerek forması, gerek ayakkabıları,gerek eşofmanlarıyla 1. Lig'e yakışır, bir takım oluşturmak olduğunu altını çizerek belirtti.
Yönetimle Kurtuluş'un arasını açan nedenler; Bonservisli trasnfer edilecek 4 futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi, civar köylerden gelen genç futbolcularının bir kısmının halen daha gidiş-geliş sorunu yaşaması, Malzeme eksikliği(Top,Forma,Eşofman,Su, Futbol ayakkabısı v.b.) gibi belli başlı sorunlardır.
Dileğimiz Kurtuluş'un yönetimle ortak noktada buluşması ve yeniden gençlerin başına geçmesi.
Türkmenköy Genç takımı, dün çalıştırıcısız yaptığı antrenmanda yönetime " Biz para pul için değil Yeşil-Beyaz renkler ve köyümüz için mücadele ediyoruz " mesajını gönderdi.

FENKO

Hiç yorum yok: