29 Ekim 2008 Çarşamba

“Puan almak için gideceğiz”

Şerifoğlu: “İki haftada, 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmemiz üzerinde çalışmamız gerekir. Takımımızda her ne kadar iyi oyuncular olsada, olmazsa olmaz oyuncularımız var”

Türk Bankası Birinci Ligi’nin ilk iki haftasında 6 puan alan Türkmenköy, üçüncü haftada deplasmanda Cihangir’le karşılaşacak.
Türkmenköy Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, yeni bir takım olduklarını ve moral depoladıklarını vurguladı.
Şerifoğlu, Cihangir deplasmanına puan almak için gideceklerini söyledi.
Şerifoğlu, “Ligin yeni takımı olarak, iki haftada kaznılan 6 puan, ilerleyen haftalada moral kondisyonu ve güven açısında çok önemli” dedi.
“Bu ligin çok iyi ve kaliteli takımları var. Bu yüzden iki haftada, yedi sarı kart ve bir kırmızı kart görmemiz üzerinde çalışmamız gerekir” diyen Şerifoğlu, “ Takımımızda her ne kadar iyi oyuncular olsada, olmazsa olmaz oyuncularımızda var. Buna dikkat etmemiz gerekiyor. Ben futbolcularımın kalitelerini biliyorum ve onlara güveniyorum.”şeklinde konuştu.

“Puan almak için gideceğiz”
Eralp Şerifoğlu üçüncü hafta oynayacakları Cihangir maçını değerlendirdi.
Eralp Şerifoğlu şöyle devam etti:
“Cihangir’i izledim. İyi futbolculardan ve tercübeli oyunculardan oluşan bir takım. Lige belki istedikleri gibi başlayamadılar. Fakat, bu haftaki maça arzulu ve kazanma isteği içerisinde çıkacaklarını biliyoruz. Cihangir maçına dört antrenmanla hazırlanıp, Cihangir’e puan almak için gideceğiz. Bu maça bütün taraftarlarımızı bekliyor ve yanımızda görmek istiyoruz.”

(Rasım Salihoğlu-yenidüzen)

Hiç yorum yok: