16 Kasım 2008 Pazar

" K.kaymalı 4-0 Türkmenköy "

Türk Bankası Ligine iyi bir başlangıç yapan Türkmenköy, konuk olduğu Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda Küçük Kaymaklı'ya 4-0 yenildi.Küçük Kaymaklı'nın gollerini Colin ve Yasin (3) kaydederken, Türkmenköy futbolcusu Güngör 83.dakikada kırmızı kartla oyun dışına atıldı.
Türkmenköy maça, kalede Devrim, defansta Güngör,Kaan,Mustafa Tekpınar, ortasahada Hasan Bahtıkara, Gerard,Tabi,Kamil,Can ve fotvette ise William ve Hasan Aksoy'la başladı.
Lüçük kaymaklı ise;Ali,Hüseyin Adal,Salim,Çağrı,Emrah,Gökhan,Smart,Mustafa Yaşınses,Hamis,Colin,Yasin 11yle basladı.
Zaman Tablosu:
0-15

8.Dakikada Türkmenköy futbolcusu William ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı müsait durumdaki pozisyonda aşırtma vuruşu yapmak istedi, top kalecinin kucağında kaldı.
13.dakikada Colin ceza sahası üzerinden sağ taraftan sert şutunda top direğin dibinden filelere gidince K.Kaymaklı 1-0 öne geçmiş oldu.
16-30
33.dakikada Küçük Kaymaklı'dan Smart'ın ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top Türkmenköy kalecisi Devrim'in de eline çarparak kornere çıktı.
31-45
Maçın 40.dakikasında Colin'in sağdan ortasında Yasin altı pasta topu kafa ile filelere gönderince Küçük Kaymaklı 2-0 öne geçti.
42.dakikada K.Kaymaklı futbolcusu Mustafa Yaşınses soldan ceza sahasına girerken yerden vurdu, top Türkmenköy kalesinin yan direğinden döndü. İlk yarı 2-0 K.Kaymaklı üstünlüğü ile sona erdi.
45-60
58.dakikada soldan gelişen K.Kaymaklı atağında ceza sahasında Yasin'in kafa vuruşu üstten auta gitti.
61-75
Maçın 63.dakikasında Mustafa Yaşınses'ın ortasında kaleciyi geçen topta arka direkte Yasin vurdu, top filelerle buluşunca K.Kaymaklı skoru 3-0 yaptı.
76-90
81.dakikada Çağrı'nın soldan ceza sahasına girdiği pozisyonda orta-şut karışımı vuruşunda arka direkte bulunan Yasin topu filelere göndererek kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetmiş oldu:4-0.
83.dakikada Türkmenköy kalesine 35 metre mesafedeki pozisyonda, çizgi halinde bulunan futbolculardan Türkmenköy defans oyuncusu Güngör topu elle kesti. Orta hakem Ulus Sediral Yasin'in mutlak gol durumunda olduğunu değerlendirerek Türkmenköy futbolcusu Güngör'ü kırmızı kartla oyun dışına yolladı.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca K.Kaymaklı konuk ettiği Türkmenköy'ü 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Eralp Şerifoğlu (Türkmenköy Antrenörü)
Bu sezon belki de ilk kez bu kadar kötü bir mücadele sergiledik. Kaymaklı'yı kutluyoruz. Takım olarak bugün hiçbir şey yapmadık. Bu maçtan dersler çıkarıp önümüze bakmak durumundayız. Aslında maç öncesine böyle bir skor beklemiyorduk. Hafta içinde iyi çalıştık ancak bunu sahaya yansıtamadık. Önümüze bekıyoruz.

Süleyman Göktaş (K.Kaymaklı Teknik Direktörü)
Bugün istediğimiz futbolu sahaya iyi yansıttık. Kanatları çok iyi kullanarak sonuca gitmesini bildik. Haftalardır kanatlarda yaşadığımız sıkıntıları umarım bu maçla birlikte ortadan kaldırmış oldu. Ligde henüz her şey bitmiş değil. Her takım herkesi yenebilir. Haftaya Gönyeli ile çok önemli bir maç oynayacağız. Artık bu maçı düşünüyoruz.
Kıbrıs Gazetesi
FENKO

Hiç yorum yok: