27 Kasım 2008 Perşembe

"İbrahim Çıdamlı Türkmenköy'de"

Türkmenköy sezon öncesi Yenicami kulübüyle sorun yaşayıp kadroya dahil edilmeyen İbrahim Çıdamlıyı kiralık olarak transfer ederken kardeşi Hüseyin Çıdamlı içinde devre arasındaki ara transfer döneminde transferi konusunda anlaştı.

Ogün Genç KAÇMAZ

Türkmenköy sezon öncesi Yenicami kulübüyle sorun yaşayıp kadroya dahil edilmeyen İbrahim Çıdamlıyı kiralık olarak transfer ederken kardeşi Hüseyin Çıdamlı içinde devre arasındaki ara transfer döneminde transferi konusunda anlaştı.
Sezona iyi bir başlangıç yaparak on iki puan toplayan Türkmenköy sezon öncesi Yenicami kulübüyle görüşmüş ancak antlaşmaya varamamıştı. Geçtiğimiz pazar günü olağanüstü genel kurulda kulüplerin onayı ile beş günlük transfer dönemi açılması üzerine İbrahim ve Hüseyin Çıdamlı kardeşler için Türkmenköy kulübü harekete geçti.
İbrahim Çıdamlı'yı transfer etmek isteyen birçok kulüp olmasına rağmen genç futbolcu tercihini Türkmenköy den yana kullandı.
Türkmenköy kulübü as başkanı Ali Özgünel İbrahim ve Hüseyin'nin Türkmenköy de akrabaları bulunduğunu diğer kulüplere kiralık gitmeme kararları olmasına rağmen transferlerini gerçekleştirirken futbolcuların kendilerini tercih etmelerini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Ali Özgünel şöyle devam etti; "Sezon başındaki girişimimizden sonra bu transfer döneminde İbrahim ile Hüseyin'i kadromuza dahil ederken yakın bağlarımızın da etkilisi oldu. İbrahim'i de devre arsında transferi gerçekleştirilecek olan Hüseyin'i de kiralık olarak kadromuza kattık. Bu kaliteli futbolcuların futbol dışında kalma sorunu giderilirken sahalara döndürdüğümüz için de mutluyuz.
Yenicami kulübü başkanı Mehmetali Güröz 'ün bize gösterdiği yakınlık ve ödeme planında ki anlayışları için teşekkür ederiz. İbrahim'in takımımıza katılımıyla kadromuzun güç kazanacağına inanıyorum. Başarılı teknik direktörümüz Eralp Şerifoğlunun da elindeki hamurun kalitesi artacaktır" dedi.

Bagcıl maçı hazırlıkları

Türkmenköy ile aynı puanda bulunan Bağcıl ile pazar günü karşılaşacak olan Türkmenköy de dün yapılan antrenmana İbrahim ile Hüseyin Çıdamlı katıldı. Son antrenmanı yarın yapacak olan yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı Hasan Aksoy bu hafta forma giyemeyecek. Türkmenköy kulübü as başkanı Ali Özgünel Yeniboğaziçi maçının son dakikasın da Hasan Aksoy'un yanlış bir kararla sarı kart gördüğünü ve maç boyuda hakem Salih Tekirdağlı'nın kartların da hata yaptığını vurguladı. Özgünel, Mehmetali Poker Stadının çevre düzenlemesi için çalıştıklarını, basın tribünü sorununun da yakında çözüleceğini söyledi.
Akdoğan Sağlık Merkezi ile yaptıkları görüşmede ambulansın haber verilmesi durumunda beş dakika içerisinde statlarına ulaşacağını belirten Ali Özgünel sporcu sağlığının kendileri için önde gelen unsurlardan biri olduğunu açıkladı.

Şerifoğlu: "Çıdamlı kardeşlere ayrı program vereceğiz"
Türkmenköy teknik direktörü Eralp Şerif oğlu dün yapılan antrenmana katılan İbrahim ve Hüseyin Çıdamlı'nın hazırlık dönemi geçirmediğini ve özel antrenman programı doğrultusunda çalışacaklarını söyledi. Takımla daha önce antrenmana çıkmayan Çıdamlı kardeşlerin salonda ve halı sahada çalıştıklarını, İbrahim'in kıs sürede hazır olması ve takıma katkı koyması için yoğun bir döneme gireceğini belirtti. Bağcıl maçı hazırlıklarını yarın yapacakları çalışma ile tamamlayacaklarını belirten Şerifoğlu, güçlü ve iddialı bir ekiple oynayacaklarının bilincinde olduklarını ve oyun disipline bağlı kalarak mücadele edeceklerini vurguladı.
Ekleyen:Fikret Namıkkemaloğlu

Hiç yorum yok: