14 Eylül 2008 Pazar

" Türkmenköy 1-1 Esentepe "


Türkmenköy, Düzkaya Spor Kulübünün düzenlediği Geleneksel Nihat Bağcıer Anı Turnuvası'nda yaptığı ilk macta Esentepe ile normal sürede 1-1 berabere kaldı.
Esentepe 28 dakikada Umut'un golü ile öne geçerken, Türkmenköy bu gole Hasan ile cevap verdi verdi. İlk yarıda atılan karşılıklı gollerden sonra maçta başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi ve seri penaltı atışlarına geçildi. Türkmenköy, penaltı atışları sonunda Esentepe'yi 5-2 yenip finalde Düzkaya'nın rakibi oldu.
Maçı Penaltı atışlarıyla Türkmenköy kazandı..Maç boyunca etkili futbol oynayan ve rakip kale önünde sık sık pozisyonlar bulan Türkmenköy gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.Özellikle William'la gelişen ataklarda etkili olan Türkmenköy yine William'la gol kaçıma rekoru yaşadı.. Karşılaşmanın 50'nci dakikasında Esentepe'den Samory, ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı.
Türkmenköy Kadrosu: Devrim- Bilal,Mustafa Tekpınar, Güngör, Hasan Bahtıkara-Evren Bahtıkara(Kamil) ,Gerrard, Tabi, Meftun(Özkan)- Hasan Aksoy(Can), William
Goller:Dk.28 Umut(Esentepe),Dk.30 Hasan AKSOY(Türkmenköy).
Turnuvada bugün saat 15.00'da Yeniboğaziçi ile Esentepe üçüncülük, saat 17.00'da Düzkaya ile Türkmenköy şampiyonluk maçları oynanacak.

FENKO