15 Eylül 2008 Pazartesi

" Düzkaya 3-3 Türkmenköy "

Futbolda 2008-2009 sezonu öncesinde, takımların dostluk maçları ve anı turnuvalarındaki mücadeleleri sürüyor.
Düzkaya Spor Kulübü'nün, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl da dört takımın katılımıyla düzenlenen Nihat Bağcıer Futbol Turnuvası'nda finalde Türkmenköy'ü penaltı atışları sonrasında 7-6'lık skorla yenen Düzkaya, turnuvanın şampiyonu oldu.
Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Nihat Bağcıer Futbol Anı Turnuvası'nın final maçının ilk yarısını 3-1 önde tamamlayan Düzkaya, ikinci yarıda Türkmenköy'ün etkili oyununa engel olamayarak maçın 90 dakikasının 3-3 bitmesine sebep oldu. Maçta penaltı atışları sonrasında rakibini 7-6 mağlup eden Düzkaya, kupanın sahibi oldu.
Maçtan sonra düzenlenen kupa töreninde şampiyon Düzkaya'ya kupasını merhum Nihat Bağcıer'in oğlu Aytekin Bağcıer verirken, kupa ikincisi Türkmenköy'e kupasını Nihat Bağcıer'in kardeşi Çetin Bağcıer, turnuva üçüncüsü Yeniboğaziçi'ne kupasını UBP Girne Milletvekili Ergün Serdaroğlu ve turnuva dördüncüsü Esentepe'ye de kupasını CTP Girne Milletvekili Abbas Sınay verdi.

Türkmenköy Kadrosu: Devrim- Bilal(Menderes) Mustafa Tekpınar, Güngör, Hasan Bahtıkara(Hüseyin Genel) -Kamil(Can) ,Gerrard, Tabi, Meftun(Özkan)- Hasan Aksoy, William

Goller: William(2),Gerard Siyaka..

FENKO