3 Ağustos 2008 Pazar

"Türkmenköyde tribün inşaatı devam ediyor"


Türkmenköy, Mehmetali Toker Stadyumu yeni sezona hazırlanıyor.


Türkmenköy, Mehmetali Toker Stadyumu yeni sezona hazırlanıyor. Mehmetali Toker Stadyumu’nun tribün inşaatı hızla devam ediyor

Mehmetali Toker Stadyumu’nun çim zemini ise ülkemizdeki diğer stadların zeminine adeta nazire yapıyor

Tarihinde ilk kez Birinci Lig’de mücadele edecek olan Türkmenköy’ün maçlarını oynadığı Mehmetali Toker Stadyumu yeni sezona hazırlanıyor.
Portatif tribünleri bulunan Mehmetali Toker Stadyumu’nun, beton tribünlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kapalı tribün olarak kullanılacak olan bölümün, oturma yerlerinin kalıpları çakıldı.
Açık tribün olarak kullanılacak olan bölümün ise kolonları dökülürken, eski portatif tribünler, saha yanındaki tarlaya konuldu.
Kooperatif
Üretken ve emekçi insanların yaşadığı Türkmenköy kulübünün en önemli maddi kaynaklarından olan Türkmenköy ÜPT’nin reklamlarını süslediği, Mehmetali Toker Stadyumu’nun zemini ükemizdeki diğer stadların zeminine adeta nazire yapıyor.
Yemyeşil görüntüsü ile çok iyi bir zemini olan stad zemininin bakımı en iyi şekilde yapılıyor.Türkmenköy'ün yeşil zeminine en büyük katkı Türkmenköy Kooperatifi çalışanlarından ÖZNER KAYRA'dan geliyor. Mehmetali Toker Stadyumu’nun en önemli sorunlarından bir tanesi ise basın tribünü.
BÜY
Mehmetali Toker Stadyumu’nda bulunan basın tribünü oldukça küçük ve basın mensuplarının kullanımı için oldukça yetersiz durumda bulunuyor.
Türkmenköy ile birlikte geçtiğimiz sezon Birinci Lige yükselme mücadelesi veren Baf Ülkü Yurdu kulübü örnek bir davranışa imza atarak, Türkmenköy kulübünün karşısına “Türkmenköy’e, Birinci Lig’de başarılar dileriz.” Pankartını astı.