3 Ağustos 2008 Pazar

Türkmenköy transfere hız verdi


Birinci Ligin yeni ekiplerinden Türkmenköy, yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurma hedefi ile takımı takviye etme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda ilk olarak geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Gençler Birliği'nin kalesini koruyan, ancak ikinci devrede sözleşmesi fesh edilen Devrim ile el sıkışan Türkmenköy, Y.Boğaziçi'nin başarılı oyuncusu Seyfi'yi kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz yıl Türkmenköy'ün Birinci Lige yükselmesinde büyük katkıları olan yabancı oyunculardan olan Tabi dün ülkeye gelirken, William'ın ise iki yeni Kamerunlu futbolcu ile birlikte önümüzdeki hafta ülkede olması bekleniyor. Vize işlemleri uzayan Kamerunlu oyuncular ile halen ülkesinde bulunan William'ın da gelmesi ile Türkmenköy yeni sezon hazırlıklarını tam takım olarak sürdürecek.
Gerçeker: Disiplinli ve camia ile bütünleşen bir takım olacağız
Türkmenköy Kulüp Başkanı Muharrem Gerçeker yaptığı kısa açıklamada, Türkmenköy'ün bu yıl ilk kez Birinci Ligde mücadele edeceğinden takım kadrosunu takviye etmeyi planladıklarını, bunun için de Kamerunlu 2 futbolcuyu deneyeceklerini söyledi.
Yerli transfer konusunda da çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Gerçeker, Türkmenköy'e yakışır hem karakterli hem de yetenekli futbolcuları bünyelerine katmak için gereken ne ise onun yapılacağını vurguladı.
Yeni sezon açılışlarını ağustos ayının ilk haftasında yapacaklarını belirten Gerçeker, tüm camia ile kenetlenerek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da başarılı neticeler alan disiplinli bir takım yaratmak istediklerini söyledi.
Muharrem Gerçeker, bölgede Birinci Ligde bulunan tek takım olduklarının altını çizerek, bu sorumluluk ve bilinç ile mücadele edeceklerini söyleyerek, takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan coşkulu taraftarlarla sezon başına yetişecek kapalı tribünler altında takımı heyecanlandıracak bir ambiyans yaratacaklarına inandığını söyledi.
Türkmenköy Başkanı sahalarının çim zemininin KKTC'nin en iyi çimine sahip saha olduğunu da önemle vurguladı.
Şerifoğlu: Kondisyona dayalı çalışmalara başladık
Türkmenköy Antrenörü Eralp Şerifoğlu da açıklamasında salonda kondisyon çalışmalarına başladıkları bilgisini vererek, kısa bir süre sonra topla çalışmalara geçeceklerini söyledi. Ağustos ayının ilk haftasında Mehmet Ali Toker Stadı'nda sezon açılışlarını gerçekleştireceklerini söyleyen Şerifoğlu, açılışlarında yabancı futbolcularının da bulunacağını açıkladı.
Şerifoğlu, takım olarak geldikleri noktanın farkında olduklarını, Birinci Ligde mücadele etmenin zorlukları konusunda oyuncuların bilinçli olduğunu söyleyerek, disiplinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi

Hiç yorum yok: